Sos rudacskak
1,2 dl forro viz
2 tk malt extract (malatakivonat - helyettesitheted melasszal (molasses) vagy barna cukorral)
225 g liszt
csipet so
1/2 csomag eleszto
langyos viz
disziteshez mak, szezammag, nagyszemu so stb.
1 felvert tojas
1,2 dl forro viz
2 tk malt extract (malatakivonat - helyettesitheted melasszal (molasses) vagy barna cukorral)
225 g liszt
csipet so
1/2 csomag eleszto
langyos viz
disziteshez mak, szezammag, nagyszemu so stb.
1 felvert tojas
- A forro vizben oldd fel a malatat.
- Add hozza a lisztet, sot, elesztot, gyurd jol ossze. Tepkedj belole kb. dionyi darabokat, es sodord hosszu, vekony kigyokka.
- Tedd oket vajas tepsire. Kend meg tojassal, es szord meg a magokkal / soval.
- Susd 8-10 percen at gaz 6 / 200 C, akkor forgasd meg oket, es susd meg 5-7 percig.
No comments:
Post a Comment