Tuesday 23 June 2009

Gruz sajtos lepeny


2 lepeny

250 g liszt
200 g gorog joghurt (suru)
2 ek tej
1/2 tk so
1 tk sutopor
225 g mozzarella, darabolva
115 g feta, elmorzsolva
2 ek gorog joghurt
bors
2 felvert tojas
30 g olvasztott vaj
  • Keverd ossze a tesztat: liszt, joghurt, tej, so, sutopor. Ha tul ragados, adj hozza meg lisztet.
  • Gyurd jo ossze, majd oszd 4 reszre.
  • Nyujtsd ki oket kb. 23 cm korokke, 2 kicsit nagyobb. A nagyobb koroket tedd 2 kivajazott tepsire / pizzasuto lapra.
  • Keverd ossze a maradek hozzavalokat a toltelekhez. Oszd el a 2 tesztakorre, de hagyj egy kb. 2 cm peremet.
  • A peremet nedvesitsd meg vizzel, majd fektesd ra a kisebb koroket. Az also korok kilogo szelet hajtsd fol a folso korre, es jol nyomkodd ossze.
  • Kend meg a tetejet vajjal.
  • Susd 25 p gaz 4 / 180 C.

No comments:

Post a Comment