2 lepeny
250 g liszt
200 g gorog joghurt (suru)
2 ek tej
1/2 tk so
1 tk sutopor
225 g mozzarella, darabolva
115 g feta, elmorzsolva
2 ek gorog joghurt
bors
2 felvert tojas
30 g olvasztott vaj
250 g liszt
200 g gorog joghurt (suru)
2 ek tej
1/2 tk so
1 tk sutopor
225 g mozzarella, darabolva
115 g feta, elmorzsolva
2 ek gorog joghurt
bors
2 felvert tojas
30 g olvasztott vaj
- Keverd ossze a tesztat: liszt, joghurt, tej, so, sutopor. Ha tul ragados, adj hozza meg lisztet.
- Gyurd jo ossze, majd oszd 4 reszre.
- Nyujtsd ki oket kb. 23 cm korokke, 2 kicsit nagyobb. A nagyobb koroket tedd 2 kivajazott tepsire / pizzasuto lapra.
- Keverd ossze a maradek hozzavalokat a toltelekhez. Oszd el a 2 tesztakorre, de hagyj egy kb. 2 cm peremet.
- A peremet nedvesitsd meg vizzel, majd fektesd ra a kisebb koroket. Az also korok kilogo szelet hajtsd fol a folso korre, es jol nyomkodd ossze.
- Kend meg a tetejet vajjal.
- Susd 25 p gaz 4 / 180 C.
No comments:
Post a Comment