6 fore
125 g liszt
125 g hajdinaliszt
1 tk so
3 dl tej
125 ml viz
2 tojas
30 g olv. vaj
125 g vaj
2 hagyma, aprora vagva
3 ek tejszin
so, bors
450 g bacon (darabolt)
125 g gruyere vagy ementali sajt, reszelve
6 tojas
125 g liszt
125 g hajdinaliszt
1 tk so
3 dl tej
125 ml viz
2 tojas
30 g olv. vaj
125 g vaj
2 hagyma, aprora vagva
3 ek tejszin
so, bors
450 g bacon (darabolt)
125 g gruyere vagy ementali sajt, reszelve
6 tojas
- Az elso adag hozzavalokbol keverj palacsintatesztat. Hagyd allni par orat.
- Kozben a 125 g vajon piritsd meg a hagymat - adj hozza 1-2 ek vizet, nehogy odaegjen.
- Kb. 20 p mulva add hozza a tejet, sot, borsot, majd szedd ki egy talra.
- Piritsd meg a bacont.
- Suss 6 viszonylag vastag palacsintat a tesztabol.
- A 6 tojast susd meg tukortojasnak.
- Halmozd a hagymat, bacont a palacsintakra. Mindegyik tetejere rakj 1-1 tojast.
- Szord meg a reszelt sajttal. Par percre grill ala teheted, hogy megolvadjon.
- Talald igy, nyitva, vagy felbehajtva.
No comments:
Post a Comment