4 fore
4 kacsamellfile
6 ek brandy
2 ag friss kakukkfu levelei
so, bors
-------------------------------------
35 g fokhagyma
75 g durvara vagott dio
1,5 dl dioolaj
1 ek finomra vagott petrezselyem
4 kacsamellfile
6 ek brandy
2 ag friss kakukkfu levelei
so, bors
-------------------------------------
35 g fokhagyma
75 g durvara vagott dio
1,5 dl dioolaj
1 ek finomra vagott petrezselyem
- Mindegyik mellet hasitsd be 3x atlosan. Dorzsold be a brandyvel, kakukkfuvel, soval, borssal, majd lefedve tedd a hutobe.
- Keszitsd el a szoszt: tord at a fokhagymat, keverd el a dioval es aprankent add hozza az olajat. Izesitsd a petrezselyemmel.
- Kis olajon piritsd meg a kacsat, majd tedd a sutobe 200 C / gaz 6, 7 percre.
- Vedd ki, fedd le szorosan alufoliaval, nyomd le 3-4 konyharuhaval, es hagyd allni 3-4 percig.
- Talald egeszben v. szeletekre vagva a dios martassal.
No comments:
Post a Comment