4 fore
1/2 tk balzsamecet
4 ek olivaolaj
so, bors
225 g radicchio, cikoria es vizitorma (watercress)
125 g fott gesztenye
1,5 ek foldimogyoroolaj
150 g felkockazott bacon
150 g furszeres olasz kolbasz felkarikazva
30 g piritott dio
1/2 granatalma magjai / 4 tukortojas
1/2 tk balzsamecet
4 ek olivaolaj
so, bors
225 g radicchio, cikoria es vizitorma (watercress)
125 g fott gesztenye
1,5 ek foldimogyoroolaj
150 g felkockazott bacon
150 g furszeres olasz kolbasz felkarikazva
30 g piritott dio
1/2 granatalma magjai / 4 tukortojas
- Ontet: ecet, olaj, so, bors.
- Tepkedd ossze a leveleket es dobd egy talba.
- Felezd meg a gesztenyeket es tedd felre oket.
- 1 ek foldimogyoro-olajon piritsd meg a bacont, add a salatahoz.
- A maradek olajon piritsd meg a gesztenyet.
- Keverj ossze mindent, es szord ra a granatalma magjait. Ha tartalmasabb etelre vagysz, talald 1-1 tukortojassal.
No comments:
Post a Comment