4 fore
15 g szaraz eleszto
2,5 dl langyos viz
400 g liszt
1,5 tk so
250 g turo / friss sajt
2,5 dl tejfol
so, bors
2 ek olaj
2 hagyma vekonyra szeletelve
350 g bacon, csikokra vagva
- Futtasd fel az elesztot 1 dl vizben 1-2 ek liszttel, meleg helyen, 30 p.
- A maradek lisztet tedd egy talba. Ontsd hozza az elesztot, sot es a maradek vizet.
- Gyurd 10 percig, majd hagyd duplajara kelni (kb. 1,5 ora).
- Gyurd at ujra, oszd 4 golyova. Lapitsd ki oket, tedd kivajazott pizzasuto talra (sutheted nagy tepsin is, egeszben).
- Keverd ossze a turot / elmorzsolt friss sajtot, tejfolt, sot, borsot. Kend a tesztara.
- Oszd el rajta a hagymat es bacont.
- Susd 15 p gaz 9 / 240 C.
No comments:
Post a Comment