Tuesday 29 September 2009

Cickafark-bor

4 l cickfark virag es level
450 g apritott mazsola
1 kg cukor
2 dl eros tea
2 narancs
2 citrom
eleszto, nutrient, viz
  • A viagot tedd egy talba a mazsolaval, onts ra 3,5 l forro vizet. Hagyd azni 4-5 napig, majd szurd egy labosba.
  • Add hozza a narancs vekonyan levagott hejat, a cukrot, es fozd 20 percig.
  • Add hozza a narancs es a citrom levet, es a teat. Keverd jol el, majd szurd a muanyag vodorbe.
  • Mikor lehult, add hozza az elesztot, es hagdy erjedni 7 napig. Fejezd be a szokasos modon.

1 comment:

  1. Szia!

    Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

    Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

    Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

    Üdvözlettel:
    Miner.hu

    ReplyDelete