6-8 fore
2,4 kg baranylab, csontostul
1 felkockazott repa
1 felkockazott zellerszar
1/2 durvara vagott hagyma
1,5 tk borokabogyo, torve
3 gerezd fokhagyma, kes fokaval megzuzva
4 ag friss rozmaring
3,5 dl feherbor
so, bors
2,4 kg baranylab, csontostul
1 felkockazott repa
1 felkockazott zellerszar
1/2 durvara vagott hagyma
1,5 tk borokabogyo, torve
3 gerezd fokhagyma, kes fokaval megzuzva
4 ag friss rozmaring
3,5 dl feherbor
so, bors
- Tegyel minden hozzavalot egy nagy tuzallo casserole talba v. egy labosba. Fozd 4 oran at, a leheto legkisebb langon, idonkent kevergetve (kb. fel orankent). Eddigre eleg sok levet fog ereszteni.
- Tedd ra a fedot ugy, hogy egy kis res maradjon, es fozd tovabbi 1-1,5 oran at, tovabbra is kevergetve idonkent, picit nagyobb langon. A vegere a hus teljesen puha, szinte leolvad a csontrol, barna, es csak egy keves le maradt. Ha nem, akkor fozd tovabb kicsit nagyobb langon.
- Merj le amennyi zsirt csak tudsz a tetejerol - talald.
No comments:
Post a Comment