4 fore
1,5 kg sutotok
olivaolaj
75 g vaj
so, bors
600 g friss laposmetelt (tagliatelle)
marek zsalyalevel
50 g turo
125 g fustolt sajt
1,5 kg sutotok
olivaolaj
75 g vaj
so, bors
600 g friss laposmetelt (tagliatelle)
marek zsalyalevel
50 g turo
125 g fustolt sajt
- Szeleteld fel a tokot, kapard ki a magjat. Dorzsold be olajjal es kb. 30 g vajjal, es susd puhara.
- Mikor mar majdnem kesz, fozd meg a tesztat forro vizben. Szurd le.
- A maradek vajon kicsit fonnyaszd meg a zsalyaleveleket, es keverd a tesztahoz. Sozd, borsozd.
- A tok hejat szedd le, a husat vagd fel. Dobd a tesztara.
- Dobd a tetejere a turot, szord meg a reszelt sajttal, vegul szorj ra frissen orolt borsot.
No comments:
Post a Comment