6-8 fore
30 g lagy vaj + extra a kikeneshez
2 nagy tojas, az egyik szetvalasztva
7 dl tejfol
400 g bacon vagy fott sonka, feldarabolva
500 g friss teszta (kocka, vagy szeles metelt)
150 g reszelt fustolt sajt
30 g reszelt parmezan
so, bors
30 g lagy vaj + extra a kikeneshez
2 nagy tojas, az egyik szetvalasztva
7 dl tejfol
400 g bacon vagy fott sonka, feldarabolva
500 g friss teszta (kocka, vagy szeles metelt)
150 g reszelt fustolt sajt
30 g reszelt parmezan
so, bors
- A vajat keverd el az egesz tojassal es a sargajaval, majd aprankent a tejfollel.
- Piritsd meg a bacont / sonkat.
- Tedd fel foni a tesztat.
- A feherjet verd fel kozepesen kemenyre, es keverd a tejfolhoz. Add hozza a hust is.
- Szurd le a tesztat es keverd el a sajtos-tejfolos szosszal. Keverd hozza a sajt felet. Sozd, borsozd, majd toltsd at egy kivajazott tuzallo talba.
- A maradek sajttal szord meg a tetejet, es susd kb. 20 percig gaz 5 / 190 C.
No comments:
Post a Comment