Gyujtogeto fajta vagyok... es szeretek fozni! Es szakacskonyveket lapozgatni, fozocskezos blogokat olvasgatni... Es gyujtogetni az izgalmasnak tuno recepteket... (a valamikori kiprobalas szandekval, termeszetesen, meg ha egyelore nem is jutottam el odaig. De az egyik almom, hogy van egy szep konyham, ahol minden nap sutok-fozok, szoval remelem hamarosan elso kezbol szarmazo informacio is lesz majd!). Addig is...az eredmeny? Hat ez a blog!
Friday, 17 July 2009
Borban parolt korte
Vagd a korteket felbe vagy negyedbe.
Tedd oket egy mely tepsibe, majd onts rajuk Marsala-t vagy portoit (vagy edes vorosbort).
Szord meg cukorral, dobj ra 1-2 rud fahejat (felbetorve), csillaganizst, szegfuborsot, szegfuszeget, vagy kardamomot.
Az egyes kortekre tegy 1-1 kis darab vajat.
Sutoben alacsony homersekleten susd, mig megpuhul, de nem fo szet.
Vedd ki, hagyd allni legalabb par oran at, de akar masnapig a sajat leveben.
Talald tejszinnel vagy vaniliafagyival.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment