foetelkent 2 fore, koriteskent 4 fore
2 kisebb sutnivalo tok
20-30 g szaritott porcini gomba
lagy vaj
so, bors
1-2 dl tejszin
30-40 g reszelt parmezan
2 kisebb sutnivalo tok
20-30 g szaritott porcini gomba
lagy vaj
so, bors
1-2 dl tejszin
30-40 g reszelt parmezan
- Aztasd be a gombat forro vizbe. Hagyd allni 15 percig.
- Vagd felbe a tokot. Kapard ki a magjait. Tedd egy tepsire, majd kend meg vajjal, sozd, borsozd.
- A leszurt gombat oszd szet a tokok uregebe. Onts ra tejszint, sozd, borsozd ujra.
- Susd 30-45 percig, mig teljesen megpuhul gaz 5 / 190 C. Lehet, hogy idonkent utan kell toltened tejszinnel.
- Szord meg a tetejuket parmezannal kb. 15 perccel azelott, hogy kesz, hogy a sajt raolvadjon.
No comments:
Post a Comment