Sunday, 5 July 2009

Sult tok gombakremmel



foetelkent 2 fore, koriteskent 4 fore

2 kisebb sutnivalo tok
20-30 g szaritott porcini gomba
lagy vaj
so, bors
1-2 dl tejszin
30-40 g reszelt parmezan
  • Aztasd be a gombat forro vizbe. Hagyd allni 15 percig.
  • Vagd felbe a tokot. Kapard ki a magjait. Tedd egy tepsire, majd kend meg vajjal, sozd, borsozd.
  • A leszurt gombat oszd szet a tokok uregebe. Onts ra tejszint, sozd, borsozd ujra.
  • Susd 30-45 percig, mig teljesen megpuhul gaz 5 / 190 C. Lehet, hogy idonkent utan kell toltened tejszinnel.
  • Szord meg a tetejuket parmezannal kb. 15 perccel azelott, hogy kesz, hogy a sajt raolvadjon.

No comments:

Post a comment