8 fore
30 g vaj
1 kozepes lilahagyma, feldarabolva
1 kozepes lilakaposzta
1 savanykas alma, hamozva, magozva, durvara vagva
3 ek balzsamecett
2 ek barnacukor
1 tk vegyes fuszer (fahej, szerecsendio, szegfuszeg, koriander...)
30 g aszalt afonya
75 g friss voros afonya
so, bors
30 g vaj
1 kozepes lilahagyma, feldarabolva
1 kozepes lilakaposzta
1 savanykas alma, hamozva, magozva, durvara vagva
3 ek balzsamecett
2 ek barnacukor
1 tk vegyes fuszer (fahej, szerecsendio, szegfuszeg, koriander...)
30 g aszalt afonya
75 g friss voros afonya
so, bors
- Vagd ki a kaposzta torzsajat, a leveleit vagd vekony csikokra.
- A vajon parold meg a hagymat.
- Dobd ra a kaposztat es a maradek hozzavalokat. Jol keverd meg, majd lefedve fozd kb. fel oran at, idonkent kevergetve.
No comments:
Post a Comment